Instalații sanitare de calitate!
Aleea Barajul Sadului Nr.2

Bucuresti

Luni-Vineri 9.00-17:00

Sâmbătă și Duminică închis

Instalații sanitare de calitate!
Luni-Vineri 9.00-17:00

Sâmbătă și Duminică închis

Aleea Barajul Sadului Nr.2

Bucuresti

Despre noi

Video Thumbnail
Despre noi

Instalații sanitare și termice

Suntem o companie de instalații sanitare premiată, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu. Oferim o gamă largă de servicii atât clienților rezidențiali, cât și comerciali.

Pentru că firma noastră se bazeaza pe:

Seriozitate
Punctualitate
Profesionalism
Calitate în tot ceea ce facem
Experiență vastă în domeniu
Echipamente de ultimă generație

S.C. UNIVERS-URL S.R.L. este o societate comercială cu raspundere limitată, principalul obiect de activitate fiind prestarea de servicii la terți în special execuția de instalații sanitare, instalații de încălzire, scurgere, canalizare, pluviale, microcentrale termice de apartament, centrale termice în condensare, centrale termice cu combustibil lemnos, centrale termice cu peleți, centrale termice cu combustibil lemnos și gazeificare, centrale electrice, încalzitoare instante pentru producerea apei calde menajere, încalzitoare de apă cu acumulare pentru producerea apei calde menajere, cazane de încălzire, boilere, convertoare de uz caznic, stații de dedurizare a apei potabile, stații de pompare a apei, hidrofoare, stații de decantare și filtrare a apei, fose de acumulare și fose septice, panouri solare vidate și plane, etc.

Principalul obiectiv al societății noastre este de a executa lucrări la cele mai înalte standarde de calitate, care să asigure clienților săi satisfacția unei lucrări durabile și de calitate maximă.

Suntem o firmă recunoscută pe plan național, având o experiență îndelungată în domeniul instalațiilor termice și sanitare. Datorita seriozității, precum și a profesionalismului de care am dat dovadă în fiecare din lucrările realizate, clienții apelează cu încredere la serviciile oferite și ne recomandă.

Execuția lucrărilor se realizează întotdeauna la termen, este în permanentă concordanță cu posibilitățile asigurării de către beneficiari a resurselor financiare, se adaptează cerințelor pieței și nivelului tehnic crescut al tehnologiilor avansate și al materialelor de instalații folosite la cele mai diverse lucrari.

0

Centrale termice instalate

0

Toalete Instalate

0

Țevi reparate

0

Robinete reparate

Serviciile noastre

Serviciul de calitate este garanția noastră

Oferim o gamă largă de servicii de instalații sanitare adresate clienților rezidențiali și comerciali.

Instalații sanitare

Nevoile fiecărui client sunt extrem de importante pentru noi.

Instalații termice

Suntem aici să vă ajutăm în realizarea proiectului dumneavoastră încă de la primii pași

Instalații gaze naturale și electrice

Suntem specializați în prestarea serviciilor de instalații electrice și de gaze
Echipa noastră

Garanția Calității

Echipa noastră este foarte experimentată atât în proiecte rezidentiale cât și comerciale cu o atenție la detalii care garantează satisfacția clientului. 

Recomandări

Ce spun clienții noștri

Ne mândrim cu munca noastră și ne străduim să asigurăm cele mai bune servicii.
Proiecte recente

Portofoliu