0767.390.449 - Executie Instalatii
Acasa
Despre noi
Portofoliu
Recomandari

Contact

Executie instalatii , incalzitoare , instalatii sanitare!
Univers-URL


  S.C. UNIVERS-URL S.R.L. este o societate comerciala cu raspundere limitata, principalul obiect de activitate fiind prestarea de servicii la terti in special executia de instalatii sanitare, instalatii de incalzire, scurgere, canalizare, pluviale, microcentrale termice de apartament, centrale termice in condensare, centrale termice cu combustibil lemnos, centrale termice cu peleti, centrale termice cu combustibil lemnos si gazeificare, centrale electrice, incalzitoare instante pentru producerea apei calde menajere, incalzitoare de apa cu acumulare pentru producerea apei calde menajere, cazane de incalzire, boilere, convertoare de uz caznic, statii de dedurizare a apei potabile, statii de pompare a apei, hidrofoare, statii de decantare si filtrare a apei, fose de acumulare si fose septice, panouri solare vidate si plane, etc.

  Principalul obiectiv al societatii noastre este de a executa lucrari la cele mai inalte standarde de calitate, care sa asigure clientilor sai satisfactia unei lucrari durabile si de calitate maxima.

  Suntem o firma recunoscuta pe plan national, avand o experienta indelungata in domeniul instalatiilor termice si sanitare. Datorita seriozitatii, precum si a profesionalismului de care am dat dovada in fiecare din lucrarile realizate, clientii apeleaza cu incredere la serviciile oferite si ne recomanda.

  Executia lucrarilor se realizeaza intotdeauna la termen, este in permanenta concordanta cu posibilitatile asigurarii de catre beneficiari a resurselor financiare, se adapteaza cerintelor pietei si nivelului tehnic crescut al tehnologiilor avansate si al materialelor de instalatii folosite la cele mai diverse lucrari.

Suntem o firma care punem la dispozitia clientului o gama larga de produse si servicii.

Pentru ca firma noastra se bazeaza pe:


  - seriozitate;
  - punctualitate;
  - profesionalism;
  - calitate in tot ceea ce facem;
  - promptitudinea cu care se rezolva orice dorinta a clientului aparuta pe parcursul lucrarii;
  - pentru ca avem o experienta vasta in domeniu;
  - pentru ca dispunem de scule si echipamente de ultima generatie
Firma de instalatii Sanitare, Termice, Apa, Canalizare     Univers Url
      Contact online!

Univers-URL Simplu si rapid !

Instalatii GAZE , APOMETRE , APA, CANALIZARE , MONTAJ SI EXECUTIE CENTRALE APARTAMENT

INSTALATII gaze , apa, instalatii termice, preturi instalatii, firma instalatii!